Becommer.com

Tıklayın Sizi Arayalım

Sizi Arayalım, Ücretsiz Bize Danışın


Furkan ASLAN

Furkan ASLAN Amazon Uzmanı

Uzmanlık alanları
  • E-ticaret Operasyonu
  • Pazarlama
  • İçerik Pazarlaması
  • Web dönüşüm
  • İçerik pazarlama
  • SEO & SEM & SMM

4 yıllık Amazon girişim tecrübesi ile Amazon’da ürün analizi, mağaza açma, ürün listeleme, ürün içerik optimizasyonu, ürün öne çıkarma, mağaza ve ürün performans analizi ve raporlamada pratik tecrübe.

” Amazon dünyanın en büyük satış mecrası ve gelecekte daha da büyük olacak. Dün yerini alanlar bugün çok farklı bir noktada. Bugün yerini alanlarda yarın çok farklı bir noktada olacaklar”

Yayınlar

  • Florida LLC Kurulumu ve Yol Haritası

    Florida’da LLC Kurmak Florida’da bir LLC kurmak 125$ tutar ve 5 günü bulabilir. Bir LLC İsmi Seçin Bir Kayıtlı Temsilci Seçin Kuruluş Belgesi’ni Dosyalayın İşletme Anlaşması Oluşturun Bir EIN Alın LLC ismi seçme Florida LLC İsminizi eyalette mevcut olup olmadığını kontrol etmek için araştırın. Bunu yapmanızın nedeni, eyalet içinde iki işletmenin aynı isme sahip olamamasıdır.

    Nisan 30, 2024
    Read More
  • Wyoming’de LLC Kurmak ve Yol Haritası

    Wyoming’de LLC Kurmak Wyoming’de bir LLC kurmak 100$ tutar ve ortalama 1 gün sürer. Wyoming’de bir LLC kurmak için 5 adım şunlardır: Bir LLC İsmi Seçin Bir Kayıltı Temsilci Seçin Kuruluş Belgelerini Doldurun Bir İşletme Antlaşması Oluşturun Bir Vergi Kimlik Numarası(EIN) Alın Başlıkları detaylı anlatalım, İşte Wyoming’de bir LLC kurmanın adımları: LLC İsmi Araştırması İlk

    Nisan 30, 2024
    Read More
  • Delaware Adım Adım LLC Kurulumu

    Delaware’de LLC Kurmak Delaware’de LLC kurmak 90$ tutar ve 10 gün sürmektedir. Delaware’de bir LLC kurmanın adımları şunlardır: Bir LLC İsmi Seçin Bir Kayıtlı Temsilci Seçin Kuruluş Belgesi Dosyalayın Bir İşletme Anlaşması Oluşturun Bir EIN Alın Bir İş Lisansı Edinin Başlıkları detaylı ele alalım: LLC İsminizi Araştırın Delaware’de LLC İsminizi araştırarak adının eyalette mevcut olup

    Nisan 26, 2024
    Read More

iletişim bilgileri

+90 850 532 32 16
Cevizli Mh., Enderun Sk. Kat:7 D:37, Nursanlar-3, 34865 Kartal/İstanbul-Türkiye

Sosyal profiller

Bize Ulaşın

Danışmanlık için lütfen bize ulaşın.

Kısa Form
İlk siz haber alın

E-bültene abone olun tüm güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olun

Becommer ile çalışmak bize her açıdan büyük katkı sağladı. En başta stratejiyi doğru belirlemenin ne kadar önemli olduğunu zamanla farkettik. Sonrasında doğru hamlelerle başarı kendiliğinden geldi.

Yakup Demir
CEO, Eray Teknoloji A.Ş.

Becommer ile doğru pazara giriş yaptık. Daha da önemlisi her aşamasında operasyonel maliyetleri Becommer sayesinde düşürerek müşteriye uygun fiyat sunabildik. Bu da yüksek ciro sağladı.

Ahmet Güner
Firma Sahibi, Makima makina sanayi a.ş.

Yurtdışı operasyonlarımızın her aşamasında Becommer’ın tecrübesi ve altyapısı sayesinde çok hızlı ve başarılı sonuçlar aldık. Gerçekten de konuya hakim bir ekip.

Begüm Benli
Genel Müdür, Sebiller Ticaret A.Ş.

Birinci sınıf E-ihracat danışmanlığı mı istiyorsunuz?